Reisbureau -Travel Counsellors Bergen

Travel Counsellors - We don't have Customers.... We have Fans
Bel: 06-33395721
Stuur een bericht naar Travel Counsellors Bergen

Travel Counsellors Bergen

Pinksterbloemweg 2
1861XN Bergen (Noord-Holland)
Telefoonnummer:
Mobiel:
Vandaag open
00:00 - 23:45 Toon week

Israel een dimensie meer

 

 

Zie ook www.travelcounsellors.nl/ron.britta

 

This is israel in 60 seconds :

https://www.facebook.com/IsraelMFA/videos/vb.101995411316/10153094567151317/?type=3&theater

Israël heeft heel veel charmes. De een wordt aangetrokken door het zonnige klimaat ,de ander door de rijke variëteit van historische, archeologische , religieuze of gewoon mooie sites en bezienswaardigheden. Weer andere mensen bezwijken voor het fascinerende contrast  tussen  oud en nieuw.

Maar op iedereen oefent Israël een aantrekkingskracht uit die moeilijk te definiëren is, een extra dimensie die elk bezoek in een onvergetelijke ervaring verandert. Wanneer u Israël voor het eerst ontdekt, ervaart u gegarandeerd een onmiddellijk gevoel van vertrouwdheid. Zoveel  na men  op  de  wegwijzers  - Jeruzalem, het M eer va n Galilea , Nazareth - kende u al als kind . U zult ook de bijzondere opwinding voelen van een terugkeer in de geschiedenis, terwijl u de voetstappen van Abraham 4 .000 jaar geleden volgt , die van Koning David 3.000 jaar geleden , Jezus 2.000 jaar geleden en de Kruisvaarders 1.000 jaar geleden.

Israël is een modern land dat een rijke en illustere geschiedenis combineert met toeristische mogelijkheden voor elke vakantiesmaak. Prachtige stranden. Levendige steden. Natuurparken. Kuuroorden. Religieuze heiligdommen. Winkelcentra Markten. Kunstenaarskolonies. Concertten in het park.

 Met onze 15 jaar woon en werk ervaring in Israel zijn wij voor u de echte “ Israel specialisten “.

Wij kennen het land door en door, spreken de taal, kennen de cultuur en hebben vele contacten in Israel.

Bij ons kunt u er zeker van dat wij een reis voor u kunnen samen stellen die geheel aan uw eisen, verwachtingen, en dromen voldoet.

Voor onze leuke zomer Tel Aviv City Breaks aanbiedingen zie ; http://www.bergenreisbureau.nl/city-breaks/